Sunday, November 20, 2011

SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY

Assalamualaikum ,you all ! :) so, nampak tak banner kat atas ? tak nampak ? tak nampak, pendek umo tauu !
GEE~
so, school holiday pun dah start, and aku pun naik bosan, plus Sys Hany  ajak join segmen dia, jadi, aku join. HIKS~ dah2. takyah tunggu2 lagi, jom kita jelajah syarat2 nyaa~

SYARAT-SYARAT:
  1. Follow blog Hany. Mesti taw :P mekaseh :)
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry ni :)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry hampa.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan depa taw :) Lagi banyak lagi bagus
  6. Letak link entry ampa kat comment box di entry ini :) And pastikan url tu full taw sebab saya akan update entry ni dari semasa ke semasa untuk masokkan url ampa.Time tu ramai2 pakat blogwalking n follow k! :)
    Contoh url : http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html
  7. Saya akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)

okayy. sekarang, tinggal nak tag 2 or 3 org blogger je. so, memandangkan aku tak byk followers, so, aku putuskan nak tag 2 org je :)
 now, masa yang ditunggu2, mangsa2ny ialahh.....

JENG JENG JENG ! (* drum please ! :P)

adik Ain and sekali lagi si kecik comell Mieyra . haha. well, aku tahu korang tak tau nak watpe cuti sekolah. so, nahh aku bagi keja. :)



2 comments:

  1. haha join jgk dy :P thanx ye :) jom bw meh~

    ReplyDelete
  2. mestilaa. WAJIB ! haha. sama2. :) jom2.

    ReplyDelete

 
mirra Blogger Template by Ipietoon Blogger Template