Wednesday, February 8, 2012

Hari Hari Hari.

Assalamualaikum. ^-^ yeah2. aku balik awl hari ni sbb latihan rumah sukan hari ni dibatalkan. hentahh kenapa. so, aku tak dpt nak tgk muka dia hari ni. ciss. Alhamdulillah. HUAHUAHUA. okengg fine, takde kaitan. wahh. baru tak sampai seminggu, aku dah miss kat miss blog. well aku dapat share everything kat sini. kan sharing itu caring. Ngehehehe~ hari Isnin, malam tu, huh. entah why, emo aku dtg. ciss. hormon kott. well, aku tak pernah naik emo smpai cmtu sekali. kesian kat BroWan yg mendgr smua luahan hati and ke'emo'an aku malam tu. sumpah, dia sabar je walaupun jd mangsa kemarahan aku. KEKEKE~ thanks bro yo~  esok pagi, aku bgn terus je happy2. ohh, tanak fikir2 masalah yg tak sudah2. eh biarlah. ada aku kisah ? yang penting aku happy dohh. ^-^ tengok2, happy ni ! and yesterday, aku nak text dia. selama 15 minit, aku dah tls text aku but tak hantar2. know what i did ? aku cebis2 kan kertas, and then tulis, 'send or no ? ' and then shake2 tutup mata and made my decision. dia ckp 'no'. but still aku hantar jugak dgn tgn yang kaku menggigil bagai apa. ciss. rasa nak sumbatkan diri dalam mangkuk jamban. eyuckkkss. pengotor. fine, tarik balik, peti sejuk. so, dia tak bls......sampailah....aku pegi tido. aku heran, awl pulak aku tidur mlm tadi. buang tabiat hekk ? *ketuk kepala* so, pagi, bila alarm phone bunyi dlm kol 5 cmtu, aku off kan and dapati ada 2 message menanti. so, i was like, 'Alhamdulillah. nasib baik letak silent. kalau tak, aku tak tido nyerrr mlm tadi. ngehehehehe~ ' and bila aku bukak...BroWan and dia yg text. HAHA. so, aku text dia, say sorry sbb tak reply mlm tadi. ehh, kebiasaan aku bila buat salam say sorry. well. UH-OH. ehh, korang pun mesti ada gak tertidur kan when si dia text ? ehh. tipulah kalau ckp tak. kan kan kan ? okay. aku rasa takat tu je now. perut aku dah buat konsert, mandi pun belum, sampai2 je rumah masuk bilik tup tup, terus bukak lappy. HAHA. org takde kat rumah, aku enjoy la. OYEAH,OYEAH. okay fine. Bye. Salam sayang, Miya Amras :)

4 comments:

  1. amboii bercintan cintun ye dy skang~ :D

    ReplyDelete
  2. hahaha. takdela sgt. masih main tarik tali lagi. sodehh betul. T.T

    ReplyDelete
  3. haha. kesian tol kat kite ! >.< waaaaa~ T.T

    ReplyDelete

 
mirra Blogger Template by Ipietoon Blogger Template